logo white

Onze diensten

logo icon

Zwembaden herstellen of renoveren? Dat kunnen we!

Om zwembaden te herstellen of renoveren, komen we met plezier naar u toe. Mocht u niet meteen weten waar het probleem precies zit, stellen onze experts ter plaatse vast wat er exact moet gebeuren. Ons takenpakket omvat, maar beperkt zich geenszins tot:

Heeft u een zwembad van Zwembaden Lateur? Dan kan u voor reparaties die firma contacteren. Voor zwembaden die door andere fabrikanten geïnstalleerd werden, kan u wel een afspraak met ons vastleggen.

AdobeStock min
image
logo icon

Vlekkeloze onderhoudsservice voor zwembaden

De Pooldokter biedt een vlekkeloze onderhoudsservice voor zwembaden aan. Van een algemeen onderhoud tot uw zwembad zomer– of winterklaar maken, wij spelen het in een mum van tijd klaar.

Als we tijdens een check-up zouden vaststellen dat een herstelling of renovatie aan de orde is, zullen we dat meteen signaleren. Zo kan u een geïnformeerde beslissing maken over hoe we een defect oplossen of beschadiging wegwerken.

logo icon

Win advies in bij schade aan uw zwembad

Schade aan uw zwembad valt niet altijd te voorkomen, hoe goed de kuip en omliggende betegeling ook geplaatst zijn. Denk maar aan een zware storm of slijtage na decennia aan waterpret.

U kan bij ons advies inwinnen over wat u in dergelijke gevallen het beste kan doen. Als preventieve maatregel raden we alvast aan om uw zwembad te laten verzekeren. Voor meer informatie daarover kan u ons gerust aanspreken.

Bavikhove

Uw zwembad laten onderhouden, herstellen of renoveren?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!